+381 63 8006018
NEZAVISNI DISTRIBUTER
 

 

ZDRAVA ŽENA

 

Program za zdravu, lepu i uspešnu ženu

Tokom čitavog života u Vašem se telu dogadjaju zbunjujuće promene. Hormonalne promene, trudnoća, nagle promene raspoloženja, smanjenje čvrstine kostiju i promene telesne težine samo su neke od njih. Ako tome svemu dodate potrebe Vaše porodice, svoj posao i karijeru, ostaje malo vremena da se posvetite sebi.

Herbalife zna kako da vam pomogne

Iako smo svesni da Vam ne možemo nadoknaditi izgubljeni odmor i opuštanje, možemo nadomestiti hranjive materije koje ste izgubili. Rezultat ? Osećaćete se upravo onako dobro kako ćete i izgledati. Dakle, iako više niste dete, to ne znači da se tako ne možete osećati ! Žene imaju jedinstvene potrebe specifične za svoj pol.

Herbalife Naučni i savetodavni tim ujedinio je nauku o ishrani sa prastarom travarskom mudrošću i stvorio liniju posebnih proizvoda s kojima možete zaštititi svoje zdravlje, počevši još od danas!

 

Odaberite proizvode koji odgovaraju Vašim potrebama !

 

Formula 3 - Tablete sa vitaminima i mineralima Vam pomažu nadopuniti manjak neophodnih hranjivih sastojaka u telu čije se zalihe iscrpljuju zahvaljujući svakodnevnim stresovima, lošim navikama u ishrani i štetnim delovanjima iz okoline.

Formula 3 sadrži vitamine i minerale koji će pomoći Vašem telu u stvaranju osnove za dugotrajno dobro zdravlje. Antioksidansi kao što su vitamin A, vitamin C, vitamin E i selen pomažu Vašem telu u borbi protiv slobodnih radikala.

Pakovanje: 90 kapsula. Opširnije o proizvodu Formula 3

 

Formula 4 - Minerali sa vitaminom C Ovaj proizvod ima nekoliko namena. Ako ga konzumirate sa odgovarajućim dnevnim unosom tečnosti, biljni kompleks će pomoći telu pri uspostavljanju prirodne ravnoteže količine vode u organizmu što može poboljšati izgled Vaše kože.

Formula 4 je Jedinstvena biljna kombinacija načinjena za podsticanje prirodne eliminacije štetnih materija iz organizma i smanjenje pohranjenih zaliha vode u telu. Ovi procesi u kombinaciji pomažu kod ublažavanja pojave "narandžine kore" na koži.

Pakovanje: 90 kapsula. Opširnije o proizvodu Formula 4

 

Cell Activator - Ćelijski aktivator pomaže vašim ćelijama u iskorišćavanju esencijalnih hranjivih materija iz hrane i dodataka ishrani koje konzumirate svakoga dana.

Cell Activator deluje uz sve ostale proizvode Herbalife, pomažući da se postigne maksimalna apsorpcija raznih hranjivih supstanci iz hrane i svakog od proizvoda. Sveže povrće i Formula 1 samo su dva primera odličnih izvora nekih od esencijalnih hranjivih supstanci koje su neophodne da bi naše telo ispravno funkcionisalo. Cell Activator sadrži biljke, B - vitamine i minerale čija je namena da pomognu da te hranjive supstance budu apsorbovane u naše ćelije.

Pakovanje: 90 kapsula. Opširnije o proizvodu Cell Activator

 

Guarana tablete - Energajzeri Vam pružaju blagodeti jedne od najpopularnijih biljaka iz Južne Amerike sa najvećom sposobnosti brze energetske dopune. U današnjem užurbanom načinu života često pokušavamo previše toga utrpati u naš dan. Prvi lek za to je dobra ishrana i dovoljno odmora. Ali, za trenutke kada Vam je potreban poseban podsticaj, Herbalife Vam nudi kvalitetne karakteristike biljke guarana u tabletama. Osnovni sastojak dobija se od biljke koju amazonski Indijanci koriste već vekovima.

Guarana tablete će Vam dati polet i osveženje koji su Vam potrebni za podizanje Vaših sposobnosti na najviši nivo kako biste mogli poboljšati svoj učinak i dobiti oživljavajuću podršku tokom dana. Odličan dodatak brzom načinu života, koji će Vam pomoći održati visok nivo vitalnosti.

Pakovanje: 60 kapsula. Opširnije o proizvodu Guarana tablete

 

Thermojetics ® čaj - Napitak na biljnoj bazi je osvežavajući ukusni napitak, bilo da je napravljen kao topao ili hladan napitak, koji ujedinjuje drevna znanja o pozitivnim svojstvima biljaka s modernim tehnološkim rešenjima. Ovaj čaj je mešavina načinjena od pet biljaka sa brzim delovanjem. Kombinujići drevnu mudrost travara sa savremenom inovativnošću ovaj niskokalorični napitak pomaže aktivnom sagorevanju masnih naslaga, doprinosi opštem zdravlju organizma i održavanju Vaše prirodne vitalnosti.

Thermojetics ® čaj postoji u tri različita ukusa: limun, breskva i prirodan ukus.

Pakovanje: 50 grama. Opširnije o proizvodu Thermojetics ® čaj

 

Herbalifeline - Kompleks lipida morske ribe Stručnjaci koji se bave problemima zdrave ishrane i nutricionističkim istraživanjima ukazuju da Omega 3 masne kiseline mogu pomoći u održavanju ispravnog rada srca. Svaka Herbalifeline kapsula sadrži 500 mg visokokvalitetnog uljnog kompleksa morske ribe, koji daje Omega 3 masne kiseline s korisnim EPA i DHA. Posebna formula malog povratnog dejstva svodi na minimum eventualan neugodni ukus tokom uzimanja i probavljanja ove vrste ulja. Dodatak tri esencijalna ulja - majčine dušce, nane i klinčića – održava riblje ulje svežim i nepromenjenim. Male kapsule u mekanoj želatinastoj opni koje je lako progutati.

Pakovanje: 60 kapsula. Opširnije o proizvodu Herbalifeline

 

Napomena !

Herbalife proizvodi nisu lekovi i ne koriste se za lečenje. To su isključivo prehrambeni proizvodi i dodaci ishrani te kao takvi mogu biti od pomoci. Cilj ovog proizvoda nije dijagnosticiranje, lečenje ili prevencija bilo koje bolesti.

 

SVI PROIZVODI SU ISKLJUČIVO NA BILJNOJ BAZI

 

 

Herbalife Proizvodi se mogu naručiti telefonom svakim danom od 9 - 17h

Isporuka proizvoda je 24 do 72 sata od porudžbine proizvoda ili Programa.
Plaćanje prilikom preuzimanja paketa!

 

Wellness Lifestyle Centar

 

+381 63 8006018

 

KliK.co.yu - Razmena