+381 63 8006018
NEZAVISNI DISTRIBUTER
 

 

POSTANITE DISTRIBUTER

 

 

Poštovani,

Vaše zanimanje za rad i poslovne mogućnosti u HERBALIFE kompaniji nas veoma raduje, stoga Vam prvenstveno želimo naglasiti da veoma ozbiljno shvatamo vaše želje i potrebe. Ovde ćemo Vam ukratko objasniti najosnovnije detalje o radu i poslovnim mogućnostima kako bi ste dobili što jasniju sliku o nama i našem poslovanju kako u Srbiji tako i u drugim zemljama.

Svaki distributer Herbalife kompanije ima na raspolaganju sistem obrazovanja pomoću najmodernijh sredstava (satelitska TV, Internet - školovanje, sastanci uživo, audio i videomaterijali, specijalizovani seminari i treninzi kod nas i u inostranstvu (STS), Wellness seminari i Leadership treninzi). Bićete optimalno školovani za vaše zadatke i obavljanje posla na najbolji mogući način.

 

Osnovni podaci o Herbalife kompaniji:

* Herbalife učestvuje u jednoj od najbrže rastućih industrija sveta, Wellness industrija

* Herbalife kompanija ima više od 25 godina iskustva na svetskom tržištu.

* uspešno deluje u 61 zemlji, na svim kontinentima

* Herbalife ima najinovativnije proizvode za zdravu ushranu koji se patentiraju širom sveta i ekskluzivno prodaju (trenutno je na raspolaganju14 vrhunskih proizvoda)

* Herbalife ima milione zadovoljnih kupaca (više od 50 milijona korisnika).

* Herbalife marketinški plan se računa kao jedan od najboljih sa stanovišta POVRATA ULOŽENOG KAPITALA, ovaj neverovatno uspešan marketinški plan se izučava na najboljim ekonomskim i poslovnim školama širom sveta.

* Herbalife poseduje svoj TV-program HBN koji se emitiuje 24 sata putem Interneta.

* Herbalife trenutni godišnji obrt je preko 2 milijarde US $ i konstantno je u porastu, i učesnik je na njujorškoj berzi (HLF – NYSE) - pogledaj!

Kao Herbalife distributer postajete deo svetske prodajne velesile i njenog tima - vlasnika nezavisnih poslova. Ali "nezavistan" ne znači i biti "sam" u poslovanju. Svi distributeri uživaju potpunu podršku Herbalife kompanije koja sponzorise nacionalne i regionalne treninge, kao i lokalne Seminare Uspeha (Success Training Seminars) koji vode učesnike kroz sva područja ovog uzbudljivog posla koji je mnogima promenio život. Pored toga na raspolaganju distributerima je promotivna literatura i literatura za podršku u poslovanju, kao i druga sredstva koja su na raspolaganju svima koji se pridruže Herbalife porodici.

Ova fantastična prilika je kombinacija rada i zabave. Biti Herbalife - distributer znači da ste izabrali Wellness - zdrav život, uspešan životni stil i da želite pokazati ostalima kako da ostvare taj put.

Kao Herbalife distributer možete raditi puno radno vreme ili u slobodnom vremenu kao dodatni posao (part time job). Možete sami odrediti svoje radno vreme, mesto i vlastiti ritam. A možda najbolje od svega je to što ste odgovorni samo sebi. Osim toga, početni troškovi su simbolični, a rizik posla je minimalan. Nije potrebno nikakvo posebno radno ili stručno iskustvo. Potrebna vam je samo dobra volja i želja za uspehom.

Pozovite na i sastanite se sa našim poslovnim timom! Da bismo bili u mogućnosti da pokrenemo vaš posao, veoma je važno da razumete i upoznate naš poslovni plan u potpunosti. Upoznajte vrhunske stručnjake i njihove tajne uspeha na najkvalitetnijim predavanjima i edukativnim sastancima, koji su usmereni na čistu praksu u poslovanju i koji će vam uštedeti vreme. Prihvatanjem ove poslovne mogućnosti kao nezavisni distributer ulazite u partnerski odnos, što je samo prvi korak ka uspehu, a uz profesionalnu podršku i alate za obavljanje posla napredovanje vam je zagarantovano.

Ako želite postati deo uspešnog tima jedne od najuspešnijih kompanija na svetu, ako mislite da ste sposobni, odgovorni, ambiciozni, ako želite isprobati nov sistem poslovanja i pritom steći nova iskustava, slobodno nas pozovite ili pošaljite e-mail sa svojim osnovnim podacima (ime i prezime, telefon, adresa) i prijavite se za poslovni sastanak. Mi ćemo vas pozvati i ugovoriti slobodan termin za razgovor.

 

Sa poštovanjem,

Herbalife nezavisni distributer

Wellness Lifestyle Centar

+381 63 8006018

 

e-mail:

 

KliK.co.yu - Razmena