+381 63 8006018
NEZAVISNI DISTRIBUTER
 

 

ZDRAVO STARENJE

 

Program za zdrav i dug život

Svi ste videli ljude koji stare dostojanstveno. Iako im kosa možda sedi, oči su im sjajne, često se smeše, a telo im je još uvek vitalno, pokreti živahni i slobodni. Sa našom linijom vrhunskih dodataka ishrani, možete se početi ponašati u skladu sa svojim načinom života, a ne sa svojim životnom dobom.

IstražÏivanja pokazuju da se starenjem smanjuje apsorpcija važnih hranjivih sastojaka. Kosti postaju krhkije, zglobovi počinju škripati, pamćenje slabi, a umor je sve češća pojava.

Herbalife Vas ne može podmladiti, ali može Vam pomoći da osećate više energije i životnosti. Biljke sakupljene na najrazličitijim mestima širom sveta smo kombinovali sa najsavremenijim receptima koji mogu pomoći u postizanju dugovečnosti.

Ako imate dodatnih pitanja, posavetujte se sa nama o tome koji bi proizvodi mogli zadovoljiti Vaše potrebe.

Neka hrana bude Vaš lek, a ne lekovi Vaša hrana !

HIPOKRAT

 

Formula 1 Dijetalni proizvod za kontrolu težine je izradjen prema modernoj prehrambenoj tehnologiji, ova posebno sastavljena i jedinstvena mešavina sastojaka nudi proteine najvišeg kvaliteta, ugljene hidrate, vitamine, minerale, biljna vlakna i lekovito bilje. Vitamini A, C, E i selen kao antioksidansi štite ćelije od oštećenja.

Formula 1 u svakoj porciji nudi ukusan i uravnotežen obrok koji sadrži približno 210 kalorija (ukljužujući 250 ml polumasnog mleka). Možete birati izmedju 3 prijatna ukusa Formule 1: Vanila, čokolada, Jagoda.

Pakovanje iznosi 550 grama. Opširnije o proizvodu Formula 1

 

Formula 2 je dijetalni integrator biljnih vlakana sačinjen od kombinacija zobnih mekinja i odabranih biljaka.

Formula 2 podstiče uspešno odstranjivanje štetnih materija iz organizma i na taj način pročišćava probavni sistem. Čistiji probavni sistem bolje funkcioniše i omogućava bolju apsorpciju hranjivih sastojaka.

Pakovanje: 180 kapsula. Opširnije o proizvodu Formula 2

 

Formula 3 - Tablete sa vitaminima i mineralima Vam pomažu nadopuniti manjak neophodnih hranjivih sastojaka u telu čije se zalihe iscrpljuju zahvaljujući svakodnevnim stresovima, lošim navikama u ishrani i štetnim delovanjima iz okoline.

Formula 3 sadrži vitamine i minerale koji će pomoći Vašem telu u stvaranju osnove za dugotrajno dobro zdravlje. Antioksidansi kao što su vitamin A, vitamin C, vitamin E i selen pomažu Vašem telu u borbi protiv slobodnih radikala.

Pakovanje: 90 kapsula. Opširnije o proizvodu Formula 3

 

Herbalifeline - Kompleks lipida morske ribe Stručnjaci koji se bave problemima zdrave ishrane i nutricionističkim istraživanjima ukazuju da Omega 3 masne kiseline mogu pomoći u održavanju ispravnog rada srca. Svaka Herbalifeline kapsula sadrži 500 mg visokokvalitetnog uljnog kompleksa morske ribe, koji daje Omega 3 masne kiseline s korisnim EPA i DHA. Posebna formula malog povratnog dejstva svodi na minimum eventualan neugodni ukus tokom uzimanja i probavljanja ove vrste ulja. Dodatak tri esencijalna ulja - majčine dušce, nane i klinčića – održava riblje ulje svežim i nepromenjenim. Male kapsule u mekanoj želatinastoj opni koje je lako progutati.

Pakovanje: 60 kapsula. Opširnije o proizvodu Herbalifeline

 

RoseOx TM - Biljni antioksidans kao dodatak ishrani pomaže u zaštiti ćelija organizma i pospešuje povoljno delovanje drugih antioksidansa. Ova jedinstvena formula stvara kaskadni efekat antioksidansa, pomaže u regeneraciji ostalih antioksidansa i predstavlja moćan i dugotrajan dodatak ishrani.

RoseOx TM je prvi iz nove generacije antioksidansnih proizvoda stvorenih da deluju sinergički sa tradicionalnim antioksidansima i karotenoidima, kao i podrška telesnom imunološkom sistemu. Biljna formula RoseOx TM pomaže u obnovi dragocenih hranjivih sastojaka koje dnevno gubimo slabom ishranom, zagadjivanjem i stresom.

Pakovanje: 60 kapsula. Opširnije o proizvodu RoseOx TM

 

 

Napomena !

Herbalife proizvodi nisu lekovi i ne koriste se za lečenje. To su isključivo prehrambeni proizvodi i dodaci ishrani te kao takvi mogu biti od pomoci. Cilj ovog proizvoda nije dijagnosticiranje, lečenje ili prevencija bilo koje bolesti.

 

SVI PROIZVODI SU ISKLJUČIVO NA BILJNOJ BAZI

 

 

Herbalife Proizvodi se mogu naručiti telefonom svakim danom od 9 - 17h

Isporuka proizvoda je 24 do 72 sata od porudžbine proizvoda ili Programa.
Plaćanje prilikom preuzimanja paketa!

 

Wellness Lifestyle Centar

 

+381 63 8006018

 

KliK.co.yu - Razmena