+381 63 8006018
NEZAVISNI DISTRIBUTER
 

 

PROGRAM ZA SPORTISTE

 

Sport, kondicija i vitalnost

Bez obzira bavite li se vikendom alpinizmom, ili ste profesionalni sportista, ili se pripremate za nove poslovne izazove, sigurno je da želite najbolje iskoristiti svoj potencijal. Ali, to nije uvijek lako ako se osjećate tromo i iscrpljeno. Manjak vitalnosti može biti znak potrebe za dodacima u ishrani. Kako se možete osloboditi tog osjećaja tromosti? Brza pomoć iz šoljice kafe ili slatkog zalogaja neće dugo trajati, ipak prirodna alternativa na biljnoj bazi može Vam pružiti željeni efekat.

Ako se bavite sportom ili rekreativno trenirate naši napitci vam mogu pružiti osvežavajući podsticaj, a Vaš se organizam može obogatiti kvalitetnim hranjivim sastojcima. Dakle, samo napred u nove sportske i poslovne pobede sa puno energije i vitalnosti.

 

Zdrava ishrana je put do pobede !

 

Thermojetics ® Proteinski napitak - 100% proteini u prahu – Sadrži proteine koji su jedna od najbitnijih komponenti doslovce svake ćelije u organizmu. Ljudi koji su na dijeti prečesto smanjuju unos proteina nastojeći kontrolisati težinu. To može dovesti do nedostataka hranjivih materija koji može usporiti proces smanjenja težine i konačno dovesti do povećanja težine. To se naziva jo jo efekat. Jedna do tri ravne supene kašike (prema potrebi) može osigurati oko 15 grama visoko kvalitetnog proteina koji pomaže u osiguravanju odgovarajućeg unosa proteina.

Pakovanje: 240 grama. Opširnije o proizvodu Thermojetics ® Proteinski napitak

Guarana tablete - Energajzeri Vam pružaju blagodeti jedne od najpopularnijih biljaka iz Južne Amerike sa najvećom sposobnosti brze energetske dopune. U današnjem užurbanom načinu života često pokušavamo previše toga utrpati u naš dan. Prvi lek za to je dobra ishrana i dovoljno odmora. Ali, za trenutke kada Vam je potreban poseban podsticaj, Herbalife Vam nudi kvalitetne karakteristike biljke guarana u tabletama. Osnovni sastojak dobija se od biljke koju amazonski Indijanci koriste već vekovima.

Guarana tablete će Vam dati polet i osveženje koji su Vam potrebni za podizanje Vaših sposobnosti na najviši nivo kako biste mogli poboljšati svoj učinak i dobiti oživljavajuću podršku tokom dana. Odličan dodatak brzom načinu života, koji će Vam pomoći održati visok nivo vitalnosti.

Pakovanje: 60 kapsula. Opširnije o proizvodu Guarana tablete

 

Herbalifeline - Kompleks lipida morske ribe Stručnjaci koji se bave problemima zdrave ishrane i nutricionističkim istraživanjima ukazuju da Omega 3 masne kiseline mogu pomoći u održavanju ispravnog rada srca. Svaka Herbalifeline kapsula sadrži 500 mg visokokvalitetnog uljnog kompleksa morske ribe, koji daje Omega 3 masne kiseline s korisnim EPA i DHA. Posebna formula malog povratnog dejstva svodi na minimum eventualan neugodni ukus tokom uzimanja i probavljanja ove vrste ulja. Dodatak tri esencijalna ulja - majčine dušce, nane i klinčića – održava riblje ulje svežim i nepromenjenim. Male kapsule u mekanoj želatinastoj opni koje je lako progutati.

Pakovanje: 60 kapsula. Opširnije o proizvodu Herbalifeline

 

Cell Activator - pomaže vašim ćelijama u iskorišćavanju esencijalnih hranjivih materija iz hrane i dodataka ishrani koje konzumirate svakoga dana. Cell Activator deluje uz sve ostale proizvode Herbalife, pomažući da se postigne maksimalna apsorpcija raznih hranjivih supstanci iz hrane i svakog od proizvoda.

Cell Activator sadrži koncentrat zelene alge, B - vitamine i minerale čija je namena da pomognu da te hranjive supstance budu apsorbovane u naše ćelije.

Pakovanje: 90 kapsula. Opširnije o proizvodu Cell Activator

 

 

Napomena !

Herbalife proizvodi nisu lekovi i ne koriste se za lečenje. To su isključivo prehrambeni proizvodi i dodaci ishrani te kao takvi mogu biti od pomoci. Cilj ovog proizvoda nije dijagnosticiranje, lečenje ili prevencija bilo koje bolesti.

 

SVI PROIZVODI SU ISKLJUČIVO NA BILJNOJ BAZI

 

 

Herbalife Proizvodi se mogu naručiti telefonom svakim danom od 9 - 17h

Isporuka proizvoda je 24 do 72 sata od porudžbine proizvoda ili Programa.
Plaćanje prilikom preuzimanja paketa!

 

Wellness Lifestyle Centar

 

+381 63 8006018

 

KliK.co.yu - Razmena