+381 63 8006018
NEZAVISNI DISTRIBUTER
 

 

RoseOx ™

 

Biljni antioksidans

RoseOx ™Biljni antioksidans kao dodatak ishrani pomaže u zaštiti ćelija organizma i pospešuje povoljno delovanje drugih antioksidansa. Ova jedinstvena formula stvara kaskadni efekat antioksidansa, pomaže u regeneraciji ostalih antioksidansa i predstavlja moćan i dugotrajan dodatak ishrani.

Čovek kameng doba živeo je od bobica, voća i biljki. Danas mnogi od nas preživljavaju na gotovim jelima, brzoj hrani i denaturiranim proizvodima. Prešli smo dugačak put, ali na neki smo način, nutricionistički gledano, učinili i korak unazad.

RoseOx ™ je prvi iz nove generacije antioksidansnih proizvoda stvorenih da deluju sinergički sa tradicionalnim antioksidansima i karotenoidima, kao i podrška telesnom imunološkom sistemu. Biljna formula RoseOx TM pomaže u obnovi dragocenih hranjivih sastojaka koje dnevno gubimo slabom ishranom, zagadjivanjem i stresom.

Pakovanje: 60 kapsula.

3.347,83 dinara

 

Zašto su nam potrebni antioksidansi ?

Svakodnevno su naša tela bombardovana negativnim efektima zagadjenja, stresa i slabe ishrane, što povećava proizvodnju slobodnih radikala koji utiču na naš imunološki sistem. Dodavanje antioksidanasa ishrani je mera zaštite od tih svakodnevnih napada.

Neredovni ili propušteni obroci, konzumiranje mnogo masne ili slatke hrane, redovno konzumiranje alkohola, pušenje, dugotrajna putovanja, nedovoljna fizička aktivnost, izloženost dimu, izloženost hemikalijama, izloženost toksinima, nedostatak sna ili loše spavanje, stres u kući ili na poslu, česte prehlade koje sporo prolaze. Svaki od ovih činioca omogućava širenje slobodnih radikala i slabljenje imunološkog sistema. Povećate li konzumaciju hrane bogate antioksidansima i uzmete kvalitetan obrok, može se poboljšati vaša odbrana od štete koju nanose slobodni radikali.

 

Osnovne karakteristike RoseOx TM - biljnog antioksidansa:

RoseOx ™ je biljni antioksidans kao dodatak ishrani, načinjen od ekstrakta ruzmarina pomešanih sa ekskluzivnom kombinacijom lekovitih biljki. Deluje sinergijski sa telesnim prirodnim resursima, antioksidansima i karotenoidima. Poboljšava kvalitet vašeg sna.

Ruzmarin – biljka poznata u kuvarstvu kao začin, dolazi sa Mediterana. Ruzmarin sadrži mnoge antioksinante; posebno je jak antioksidans karnozična kiselina. Antioksidansi pomažu u jačanju prirodnih telesnih imunoloških funkcija. Imaju sposobnost suzbijanja nestabilnih molekula kiseonika tj. slobodnih radikala. Travari smatraju ruzmarin idealnim tonikom sa prirodnim dejstvom na podizanja energije.

Ekstrakt kurkume – sadrži kurkuminoide i karotenoide.

Ekstrakt paradajza – je bogat vitaminom C i fitonutrijentom likopenom. Ranije studije su već ukazale na blagotvorno delovanje likopena, snažnog antioksidansa prisutnog u paradajzu, na razvoj raka prostate. Stoga se muškarcima preporučuje konzumiranje proizvoda paradajza.

Klinčić – antioksidans

List kadulje – antioksidansna biljka, vrlo cenjena kod Kineza.

 

Napomena !

Herbalife proizvodi nisu lekovi i ne koriste se za lečenje. To su isključivo prehrambeni proizvodi i dodaci ishrani te kao takvi mogu biti od pomoći. Cilj ovog proizvoda nije dijagnosticiranje, lečenje ili prevencija bilo koje bolesti.

 

SVI PROIZVODI SU ISKLJUČIVO NA BILJNOJ BAZI

 

 

RoseOx ™ se može naručiti telefonom svakim danom od 9 - 17h

Isporuka proizvoda je 24 do 72 sata od porudžbine proizvoda ili Programa.
Plaćanje prilikom preuzimanja paketa!

 

Wellness Lifestyle Centar

 

+381 63 8006018

 

KliK.co.yu - Razmena