+381 63 8006018
NEZAVISNI DISTRIBUTER
 

 

RECEPTI

 

Izbor recepata iz različitih svetskih kuhinja je sakupljen sa raznih putovanja po Evropi, Africi, Aziji i Americi.

Svaka hrana ima svoju vibraciju. Smatra se da indijska kuhinja ima najviši nivo svesti. Još u toku pripreme jela oseća se posebno zadovoljstvo i radost, a kad je jelo gotovo na trpezi je sama božanska hrana. U Indiji inače važi poslovica "Kako jedeš, tako misliš", a može se dodati: i osećaš, ili kako naš Patrijarh Pavle kaže "Kakve su ti misli takav ti je život".

Zatim slede meksička kuhinja, italijanska kuhinja i kineska kuhinja. Evropska kuhinja i američka kuhinja se ne mogu pohvaliti visokim nivoom svesti, suptilnošću i izbirljivošću. U njima je prisutan visok procenat nezdrave hrane, kao i loše kombinovanje namirnica. Međutim, recepti koji se ovde nude imaju za cilj poboljšanje kvaliteta ishrane baš na našem podneblju i sadrže namirnice i začine koji su nam dostupni.

Količine su prilagođene za 4 - 6 odraslih osoba.

 

 

Evropska kuhinja

Sokovi od povrća

Šejk napici

Sokovi od povrća

Salate

Prelivi za salateParadajz

Namazi

Sendviči

Sosovi

Čorbe

Jela od povrća

Jela od soje

Testa

Slatkiši

 

Indijska kuhinja

Čorbe

Kari jela

Čatni

Salate

Ostala jela

Testa

Slatkiši

 

Meksička kuhinja

Sendviči

Čorbe

Sosovi

Enčalade

 

Italijanska kuhinja

Sosovi

Paste

Pizze

Lazanje

Topli sendviči

 

Recept za mršavljenje

Recept Dr.sc. Kuliera koji preporučuje korišćenje Herbalife programa za uspešnu i sigurnu kontrolu telesne težine, stoga je napravio nedeljni jelovnik koji čini kombinacija Herbalife proizvoda i klasične ishrane...opširnije

 

Želimo Vam uspeh u primeni principa pravilne ishrane i ostvarenju dobrog zdravlja, kreativnosti, radosti življenja i idealne težine.

 

PRIJATNO !!!

 

KliK.co.yu - Razmena