+381 63 8006018
NEZAVISNI DISTRIBUTER
 

 

QUICK START Program

 

Dijetalni program ishrane

ShapeWorks QuickStart programom dobijate prilagodjen program za kontrolu i postizanje idealne težine, uravnoteženu ishranu, zasnovanu na rezultatima naučnih istraživanja. Ovakvo poboljšanje ishrane i načina života stimulisaće vaše metaboličke procese i revitalizovati ćelije Vašeg organizma.
Počnite Quick Start program i postignite savršen izgled!

ShapeWorks QuickStart program pruža optimalnu nutricionističku ravnotežu, pa samim tim osigurava da na siguran i efikasan način kontrolišete težinu kako biste oblikovali vaše telo. Kako biste postigli dugotrajne rezultate naprosto se pridržavajte Herbalife uputstava za vodjenje zdravog načina života i koristite proizvode - Formula 1, Formula 2, Formula 3 i Fiber and Herb Tablets.

Quick Start Program - 11.135,34 dinara

 

Formula 1 - Dijetalni proizvod za kontrolu težine je izradjen prema modernoj prehrambenoj tehnologiji, ova posebno sastavljena i jedinstvena mešavina sastojaka nudi proteine najvišeg kvaliteta, ugljene hidrate, vitamine, minerale, biljna vlakna i lekovito bilje. Vitamini A, C, E i selen kao antioksidansi štite ćelije od oštećenja.

Formula 1 u svakoj porciji nudi ukusan i uravnotežen obrok koji sadrži približno 210 kalorija (ukljužujući 250 ml polumasnog mleka). Možete birati izmedju 4 prijatna ukusa Formule 1: vanila, čokolada, jagoda i kapućino.

Pakovanje iznosi 550 grama. Opširnije o proizvodu Formula 1

 

Formula 2 - Multivitamin Complex Vam pomaže dopuniti manjak neophodnih hranjivih sastojaka u telu čije se zalihe iscrpljuju zahvaljujući svakodnevnim stresovima, lošim navikama u ishrani i štetnim delovanjima iz okoline.

Formula 2 sadrži vitamine i minerale koji će pomoći Vašem telu u stvaranju osnove za dugotrajno dobro zdravlje. Antioksidansi kao što su vitamin A, vitamin C, vitamin E i selen pomažu Vašem telu u borbi protiv slobodnih radikala.

Pakovanje: 90 tableta. Opširnije o proizvodu Formula 2

 

Formula 3 - Proteinski prah (belančevine soje i surutke) sadrži proteine koji su jedna od najbitnijih komponenti doslovno svake ćelije u organizmu. Ljudi koji su na dijeti prečesto smanjuju unos proteina nastojeći kontrolisati težinu. To može dovesti do Jo Jo efekta, nedostataka hranjivih materija koji može usporiti proces smanjenja težine i konačno dovesti do povećanja težine.

Pakovanje: 240 grama. Opširnije o proizvodu Formula 3

 

Fiber and Herb Tablets - Dijetalni integrator biljnih vlakana je kombinacija zobnih mekinja i odabranih biljaka podstiče uspešno odstranjivanje štetnih materija iz organizma i na taj način pročišćava probavni sistem. Čistiji probavni sistem bolje funkcioniše i omogućava bolju apsorpciju hranjivih sastojaka.

Pakovanje: 180 tableta. Opširnije o proizvodu Fiber and Herb Tablets

 

 

Napomena !

Herbalife proizvodi nisu lekovi i ne koriste se za lečenje. To su isključivo prehrambeni proizvodi i dodaci ishrani te kao takvi mogu biti od pomoći. Cilj ovog proizvoda nije dijagnosticiranje, lečenje ili prevencija bilo koje bolesti.

 

SVI PROIZVODI SU ISKLJUČIVO NA BILJNOJ BAZI

 

 

ShapeWorks QuickStart Program se može naručiti telefonom
svakim danom od 9 - 17h

Isporuka proizvoda je 24 do 72 sata od porudžbine proizvoda ili Programa.
Plaćanje prilikom preuzimanja paketa!

 

Wellness Lifestyle Centar

 

+381 63 8006018

 

KliK.co.yu - Razmena