+381 63 8006018
NEZAVISNI DISTRIBUTER
 

 

ISKUSTVA KORISNIKA

 

Herbalife proizvodi su pomogli milionima ljudi u svetu !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vera, balerina i manekenka iz Rusije. U želji da budem što vitkija jelam sam sva manje i manje i na kraju zaradija anoreksiju. Posle toga doktor mi je predvideo još 50 dana života. Ali .... Zahvaljujući Herbalajfu spasila sam svoj život .

Dobila je 23 kilograma za 7 meseci Rešila je svoj problem teške anoreksije.

 

Uvijek sam imala prekomjernu težinu, čak i kao dijete, ali u 26. godini bila sam ogromna i debljina je počela loše utjecati na moje zdravlje. Isprobala sam mnoge dijete u svom životu, ali ni jedna od njih nije imala dugotrajnih posljedica na moju težinu. Toliko sam očajnički htjela izgubiti težinu da sam čak razmišljala o operaciji kojom bi mi smanjili želudac, no srećom su me svi odgovorili od tog nauma. Otprilike u to vrijeme primjetila sam da je moja susjeda, koja je isto imala problema s težinom, znatno izgubila na težini i da izgleda fantastično. Nazvala sam Herbalife distributera i dogovorila se za sastanak. Postavila sam si realnu ciljnu težinu. Željela sam s konfekcijskog broja 56 doći na broj 46 i sama sam sebi dala godinu dana da to postignem.

Krajem trećeg mjeseca korištenja proizvoda smršavila sam do broja 52. Bila sam vrlo ponosna na samu sebe i sretna što sam konačno pronašla način da učinkovito i sigurno izgubim prekomjernu težinu. Već u studenom 1999. postigla sam svoju ciljanu težinu i došla na konfekcijski broj 44, dakle čitav jedan broj manje od onoga što sam smatrala mogućim! Po prvi sam puta počela živjeti svoj život kao svaka druga 27-godišnja žena; uživala sam u izlascima i kupovini – dvjema stvarima koje sam prije mrzila.

Sada nakon tri godine, održala sam postignutu težinu. Preporučila sam Herbalife mnogim prijateljima i kolegama i to ću i dalje činiti. (Today 07/2002)

 

45 godina sam se osjećala kao gusjenica koja čeka da se pretvori u leptira, no zbog nekog razloga do metamorfoze nikako nije dolazilo. Imala sam mnogo prekomjerne težine, bila sam nesretna i osjećala sam da uzaludno trošim svoj život.

Moja je kći, 16 godina, čula za Herbalife i svakako je htjela da je pratim na specijalnu reviju ljepote, gdje sam mogla saznati više o Herbalifeu. Otišle smo tamo i to je bilo kao da smo premještene u novi svijet. Upoznala sam predstavnicu Herbalifea, fantastičnu ženu, koja je sada moj sponzor.

Taj prvi mjesec je bio neobičan. Osjećala sam više energije nego prije i imala sam nevjerojatnu želju za uspjehom. Negdje u drugom mjesecu shvatila sam da sam konačno našla ono što sam tražila čitav svoj život – proizvode koji djeluju !

Do kraja trećeg mjeseca moja metamorfoza se dogodila. Gotovo nisam mogla povjerovati kad sam se pogledala u ogledalo – jesam li to stvarno bila ja? Nastavila sam koristiti mnoge proizvode, oni mi zaista pomažu u održavanju zdravlja, a pet mjeseci kasnije još uvijek se nije vratio niti jedan kilogram težine koju sam izgubila. Moj je život zaista počeo u 45-toj i zahvaljujem Herbalifeu na tome! (Today 06/2003)

 

Adrienne Marks
 
 
 
Pre: 62 kg
Posle: 56 kg
 

 

Brent Campbell
 
 
 
Pre: problem akne
Posle: nema akni
 

 

Tor Eric Breiland
 
 
 
Ukupno smanjenje težine: 25 kg
 

 

Joanna Czartoryska
 
 
 
Pre: 107 kg
Posle: 86 kg
 

 

Mecthilde Gairing
 
 
 
Pre: Problem psorijaze
Posle: Nema psorijaze
 

 

Odell D'Apica
 
 
 
Pre: 75 kg
Posle: 61.5 kg
 

 

Veronica Lucia Cerrato
 
 
 
Pre: 95 kg
Posle: 70 kg
 

 

Marc Giroux
 
 
 
Ukupno smanjenje težine : 183 kg
 

 

 

Napomena !

Herbalife proizvodi nisu lekovi i ne koriste se za lečenje. To su isključivo prehrambeni proizvodi i dodaci ishrani te kao takvi mogu biti od pomoći. Cilj ovog proizvoda nije dijagnosticiranje, lečenje ili prevencija bilo koje bolesti.

 

SVI PROIZVODI SU ISKLJUČIVO NA BILJNOJ BAZI

 

 

Herbalife Proizvodi se mogu naručiti telefonom svakim danom od 9 - 17h

Isporuka proizvoda je 24 do 72 sata od porudžbine proizvoda ili Programa.
Plaćanje prilikom preuzimanja paketa!

 

Wellness Lifestyle Centar

 

+381 63 8006018

 

KliK.co.yu - Razmena