+381 63 8006018
NEZAVISNI DISTRIBUTER
 

 

HERBALIFELINE

 

Kompleks Lipida morske ribe

Herbalifeline – Stručnjaci koji se bave problemima zdrave ishrane i nutricionističkim istraživanjima ukazuju da Omega 3 masne kiseline mogu pomoći u održavanju ispravnog rada srca. Svaka Herbalifeline kapsula sadrži 500 mg visokokvalitetnog uljnog kompleksa morske ribe, koji daje Omega 3 masne kiseline s korisnim EPA i DHA. Posebna formula malog povratnog dejstva svodi na minimum eventualan neugodni ukus tokom uzimanja i probavljanja ove vrste ulja. Dodatak tri esencijalna ulja - majčine dušce, nane i klinčića – održava riblje ulje svežim i nepromenjenim. Male kapsule u mekanoj želatinastoj opni koje je lako progutati.

Pakovanje: 90 softgelova.

3.407,66 dinara

 

Herbalifeline – je vrhunski dodatak ishrani koji sadrži kompleks morskih lipida Mnogi su ljudi uzimali kapsule ulja iz jetre bakalara i mislili da su time pokrili barem jedan deo prehrambenih potreba! Danas živimo u žurbi i često pod stresom, što znači da to možda više nije dovoljno. Morska hrana je zaista puna vrednih hranjivih sastojaka – to je činjenica koju ne možemo poreći. Ali, istraživanja su pokazala da ta fenomenalna morska žetva u ishrani Evropljana često nije u potpunosti iskorištena.

Herbalifeline – vam omogućava iskoristiti prednosti koje pružaju plodovi mora; sastavljena je po receptu koji će pomoći u održavanju zglobova elastičnim i dati podršku prirodnim funkcijama srca i krvotoka. Hrana koja sadrži višestruko nezasićene masti obezbedjuje nas esencijalnim masnim kiselinama (EFA) Omega 3 i Omega 6, koje su dobre komponente masti. Omega 6 se većinom nalazi u našoj biljnoj ishrani (povrće ili suncokretovo ulje) stoga se na taj način naše telo dobro snabdeva sa Omegom 6, što nije slučaj sa Omega 3 kompleksom koji uglavnom nalazimo u morskoj hrani. Uobičajen znak nedostatka esencijalnih masnih kiselina (EFA) je suva koža.

Herbalifeline – sadrži Omega 3 esencijalne masne kiseline bitne da bismo održali dobro zdravlje. Telo ih ne može samostalno proizvesti, stoga ih mora dobiti iz hrane. U modernoj ishrani često postoji manjak Omega 3 esencijalnih masnih kiselina.

Glavni izvor Omega 3 esensijalnih masnih kiselina je morska hrana (uključujući bakalar, haringu, skušu i sardine), koja nije jako popularna niti je redovno na našem jelovniku.

Nutricionistički stručnjaci preporučuju najmanje tri porcije morske hrane nedeljno. U toj količini dobija se odgovarajuća količina Omega 3 esencijalnih masnih kiselina. Za one koji ribu jedu samo jednom nedeljno (ili je uopšte ne jedu), kvalitetni sastojci Herbalife dodatka Omega 3 pomažu u zadovoljavanju potreba organizma i uklapaju se u užurbani način života, jer su u obliku jednostavnom za upotrebu.

 

Koje su prednosti redovnog uzimanja Herbalifeline ?

Ovaj dodatak ishrani je formulisan tako da pomogne održavanju pokretljivosti i elastičnosti zglobova i potpomaganju prirodnih funkcija srca i krvotoka. Njegovi sastojci nam isto tako mogu pomoći da održimo zdraviji izgled kože i usporimo njeno starenje.

 

Osnovne karakteristike Herbalifeline kapsula:

Omega 3 esencijalne kiseline - Pojava raka, reumatskog artritisa, začepljenja arterija te slabljenje imunološkog sistema povezuju se sa nedostatkom Omega 3 masti. Ove poželjne masti najviše ima u ribljem ulju, mesu plave ribe kao i orasima i semenkama lana. Poželjna je u prehrani dece (bitne su za razvoj moždanih struktura) rekovalascenata, starijih osoba i osoba izloženih velikim naporima.Hrana bogata Omega 3 masnim kiselinama preporučuje se studentima i školarcima.

Bogat izvor EPA (eikosapentaenoična kiselina) i DHA (dokosaheksenoična kiselina), koje telo pretvara u prostaglandine. Te supstance slične hormonima smatraju se od presudnog značaja za moždane funkcije koje se odnose na vid, koordinaciju pokreta, raspoloženje i sposobnost učenja. One isto tako pomažu kod održavanja nivoa holesterola i triglicerida u krvi, čime pomažu u kontroli krvnog pritiska. Jačaju imunološki sistem i pomažu kod ublažavanja upala.

Vitamin E - antioksidans, bitan za srce i cirkulaciju, živce, mišiće i crvena krvna zrnca.

Preporuka za korištenje: 1-3 kapsule, tri puta dnevo po mogućnosti tokom obroka, kao dodatak ishrani. Svaka kapsula sadrži 500 mg morskog tečnog kompleksa (riblje ulje), 128 mg EPA i 85 mg DHA.

 

Napomena !

Herbalife proizvodi nisu lekovi i ne koriste se za lečenje. To su isključivo prehrambeni proizvodi i dodaci ishrani te kao takvi mogu biti od pomoći. Cilj ovog proizvoda nije dijagnosticiranje, lečenje ili prevencija bilo koje bolesti.

 

SVI PROIZVODI SU ISKLJUČIVO NA BILJNOJ BAZI

 

 

Herbalifeline se može naručiti telefonom svakim danom od 9 - 17h

Isporuka proizvoda je 24 do 72 sata od porudžbine proizvoda ili Programa.
Plaćanje prilikom preuzimanja paketa!

 

Wellness Lifestyle Centar

 

+381 63 8006018

 

KliK.co.yu - Razmena