+381 63 8006018
NEZAVISNI DISTRIBUTER
 

 

GUARANA TABLETE

 

Eliksir mladosti

Guarana tablete Energajzeri Vam pružaju blagodeti jedne od najpopularnijih biljaka iz Južne Amerike sa najvećom sposobnosti brze energetske dopune. U današnjem užurbanom načinu života često pokušavamo previše toga utrpati u naš dan. Prvi lek za to je dobra ishrana i dovoljno odmora. Ali, za trenutke kada Vam je potreban poseban podsticaj, Herbalife Vam nudi kvalitetne karakteristike biljke guarana u tabletama. Osnovni sastojak dobija se od biljke koju amazonski Indijanci koriste već vekovima.

Guarana tablete će Vam dati polet i osveženje koji su Vam potrebni za podizanje Vaših sposobnosti na najviši nivo kako biste mogli poboljšati svoju efikasnost i dobiti oživljavajuću podršku tokom celog dana. Odličan dodatak brzom načinu života, koji će Vam pomoći održati visok nivo vitalnosti.

Pakovanje: 60 tableta.

2.297,74 dinara

 

Patite li od iscrpljenosti i telesnog umora ?

Smanjenje unosa kalorija može imati negativan utjecaj na nivo Vaše energije, što za posledicu ima razdoblja telesnog umora. Guarana može dati oživljavajuću podršku, lako se apsorbuje i brzo deluje.

Patite li od poslepodnevnih kriza ?

Ako spadate u ljude koji pate od problema sa koncentracijom sredinom poslepodneva, negde izmedju ručka i večere, preporučuje se uzimanje guarana tablete i osetićete prednosti prirodnog oživljavajućeg efekta ove biljke. Podstiče cirkulaciju, smiruje migrene, glavobolje i menstrulane probleme, povećava koncentraciju i podiže energetski nivo organizma, ublažava umor i vraća snagu.

 

Osnovne karakteristike Guarane:

Guarana je grmolika penjačica poreklom iz Južne Amerike. Amazonski Indijanci je već vekovima koriste radi njenih brzo delujućih i osvježavajućih kvaliteta. Danas se u Brazilu guarana dodaje bezalkoholnim napicima radi predivnog prirodnog i energizirajućeg osećaja.

Guarana osvežava organizam, smanjuje umor i napetost mišića, ublažuje stres. Koristi se za jačenje imuniteta, te podstiče varenje i kontroliše apetit. Izuzetno korisna pomoć kod mršavljenja, jer podstiče metabolizam masti.

Takodje odgadja starenje jer usporava starenje ćelija u organizmu !

 

Napomena !

Herbalife proizvodi nisu lekovi i ne koriste se za lečenje. To su isključivo prehrambeni proizvodi i dodaci ishrani te kao takvi mogu biti od pomoći. Cilj ovog proizvoda nije dijagnosticiranje, lečenje ili prevencija bilo koje bolesti.

 

SVI PROIZVODI SU ISKLJUČIVO NA BILJNOJ BAZI

 

 

Guarana - tablete se mogu naručiti telefonom svakim danom od 9 - 17h

Isporuka proizvoda je 24 do 72 sata od porudžbine proizvoda ili Programa.
Plaćanje prilikom preuzimanja paketa!

 

Wellness Lifestyle Centar

 

+381 63 8006018

 

KliK.co.yu - Razmena