+381 63 8006018
NEZAVISNI DISTRIBUTER
 

 

FORMULA 4

 

Minerali sa vitaminom C

Formula 4 Minerali sa vitaminom C, Ovaj proizvod ima nekoliko namena. Ako ga konzumirate sa odgovarajućim dnevnim unosom tečnosti, biljni kompleks će pomoći telu pri uspostavljanju prirodne ravnoteže količine vode u organizmu što može poboljšati izgled Vaše kože. Formula 4 je Jedinstvena biljna kombinacija načinjena za podsticanje prirodne eliminacije štetnih materija iz organizma i smanjenje pohranjenih zaliha vode u telu.

Ovi procesi u kombinaciji pomažu kod ublažavanja pojave "narandžine kore" na koži.

Minerali sa vitaminom C su posebno korisni tokom sprovodjenja programa kontrole težine, kada postoji mogućnost ugroženosti rezervi vitamina C i kalijuma u organizmu.

Voda je nakon kiseonika najvažnija – naročito ako imate na umu da se telo sastoji od približno 70% vode! Zato, idealno bi bilo kada biste popili 8 velikih čaša (približno 2 litre) vode svaki dan kako biste svoje telo održali dobro hidrantnim.

Ako pokušavate izgubiti težinu ili se osećate naduto, ne bojte se popiti više vode!

Pakovanje: 90 tableta.

2.195,22 dinara

 

Ima li negde na telu Vaša koža strukturu "narandžine kore" ?

Povećanjem unosa vode pomažete ponovnom uspostavljanju ispravnog odnosa količine vode izvan i unutar ćelija, dok se istovremeno ispiraju štetne supstance koje se skupljaju u masnim naslagama.

Formula 4 ne pomaže samo u uspostavljanju prirodne ravnoteže vode u telu, nego pomaže i u održavanju ravnoteže hranjivih materija jer nadopunjuje bitne hranjive supstance koje su bile "isprane", one koje su topive u vodi, kao što je vitamin C, jer se ne mogu zadržavati u organizmu na duže vreme, i zbog toga ih treba redovno unositi.

 

Osnovne karakteristike Formula 4 preparata :

Formula 4 je načinjena da bi pomogla kod eliminacije štetnih materija i podstakla bržu razmenu tečnosti:

Kalijum – važan za pravilno funkcionisanje nerava. Pomaže održavanje normalne ravnoteže vode u telu. Nizak nivo kalijuma može izazvati dehidraciju, slabost i grčeve mišića. Kalijum je uključen u proces prenosa nervnih impulsa, te utiče na rast i deobu ćelija.

Magnezijum – je potreban za oporavak i obnovu tkiva i zdrav imunoliški sistem.

Vitamin C – antioksidans, pomaže pri zaštiti vitamina A , E i nekih iz B -kompleksa od oksidacije.

Gvoždje – je neophodan elemenat za prenos kiseonika i ćelijsko disanje. Pospešuje rast, podstiče otpornost prema bolestima i sprečava nastanak zamora. Suplementacija ovoga elementa se posebno preporučuje ženama.

Jabukovo sirće – je dobar izvor kalijuma i gvoždja.

Artičoka – pomaže u uravnotežavanju telesnih tečnosti. Pomaže kod varenja.

Seme kumina – pomaže kod nadutosti i probavnih problema.

Celer – je dobar za probavni sistem.

Cikorija – je za umirenje probavnih problema i podsticanje apetita. Takodje služi za jačanje organizma.

Maslačak – nežan tonik za čišćenje. Pomaže poboljšanju apetita i varenja. Bogat je sa C vitaminom. Povoljno deluje na rad bubrega, jetre i žuči.

Hmelj – pomaže kod probavnih problema i grčeva. Stimuliše varenje. Bogat je vitaminom C, betakarotinom i kalijumom. Pomaže kod želučanih smetnji uzrokovanih nervoznim stanjima kao i kod različitih bolnih grčeva.

Slačica – stimuliše varenje i apetit.

Kukuruzna svila – umirujući sastojak.

 

Napomena !

Herbalife proizvodi nisu lekovi i ne koriste se za lečenje. To su isključivo prehrambeni proizvodi i dodaci ishrani te kao takvi mogu biti od pomoći. Cilj ovog proizvoda nije dijagnosticiranje, lečenje ili prevencija bilo koje bolesti.

 

SVI PROIZVODI SU ISKLJUČIVO NA BILJNOJ BAZI

 

 

Formula 4 se može naručiti telefonom svakim danom od 9 - 17h

Isporuka proizvoda je 24 do 72 sata od porudžbine proizvoda ili Programa.
Plaćanje prilikom preuzimanja paketa!

 

Wellness Lifestyle Centar

 

+381 63 8006018

 

KliK.co.yu - Razmena