+381 63 8006018
NEZAVISNI DISTRIBUTER
 

 

FORMULA 3

 

Personalized Protein Powder

Formula 3 Proteinski prah (belančevine soje i surutke) sadrži proteine koji su jedna od najbitnijih komponenti doslovno svake ćelije u organizmu. Ljudi koji su na dijeti prečesto smanjuju unos proteina nastojeći kontrolisati težinu. To može dovesti do nedostataka hranjivih materija što obavezno usporava proces smanjenja težine i konačno dovodi do povećanja težine. To se naziva jo jo efekat. Jedna do tri ravne supene kašike (prema potrebi) može osigurati oko 15 grama visoko kvalitetnog proteina koji pomaže u osiguravanju odgovarajućeg unosa proteina.

Pakovanje: 240 grama.

3.219,92 dinara

 

Zašto Formula 3 - Personalized Protein Powder ?

Proteini, ili tačnije, sastavni delovi proteina koji se nazivaju aminokiseline, veoma su bitna komponenta svake ćelije u organizmu. Ćelijama imunološkog sastava, kože, kose i mišića potrebni su proteini za pravilno funkcionisanje i rast.

Osobe na dijeti prečesto smanjuju unos proteina u nastojanju da smanje kalorije i redukuju težinu. To može imati za posledicu nedostatak hranjivih supstanci koje ne samo da su opasne za zdravlje, nego mogu izazvati nutricionističku neravnotežu u organizmu koja može usporiti redukovanje težine i na kraju dovesti do povećanja težine. Što je ustvari poznati Jo Jo efekat.

Da biste izašli iz opakog Jo Jo kruga, morate svome telu dati dobro uravnotežene hranjive elemente, od kojih je jedan od najvažnijih protein. Primereni dnevni unos proteina kreće se od 50 do 60 grama za žene do najmanje 70 grama za muškarce. Optimalna količina proteina koja vam je potrebna svakog dana lako se odredi tako da se uzme 1 gram proteina na svaki kilogram telesne težine. Dakle ako imate 60 kilograma, trebate približno 60 grama proteina dnevno.

Izolovani soja protein, koji je deo mešavine, pripada grupi proteina koji ima laku i brzu apsorpciju. On osigurava snabdevanje mišića aminokiselinama u trajanju od približno 4 sata. Takodje, deo mešavine čini i izolovani protein surutke koji ima najbržu apsorpciju. Kod intenzivnog treninga on se apsorbuje u mišiće odmah nakon uzimanja, a u potpunosti se iskoristi u periodu od jednog sata.

 

Savršena dopuna tokom intezivnog treninga - u bodi bildingu !

Za bodi bildere ShapeWorks ™ Proteinski prah je odličan izbor za povećanje nivoa proteina. Aktivni sportisti i bodi bilderi mogu koristiti Formulu 1, dodati mleko, voće i dve ravne supene kašike ShapeWorks ™ Proteinskog praha i jednostavno dobiti preporučenih 25 grama proteina u napitku koji se pije pre i nakon završenog treninga.

 

Osnovne karakteristike ShapeWorks ™ Proteinskog Praha:

ShapeWorks ™ Proteinski prah – Pomaže u održavanju sigurnog i preporučenog unosa proteina.

Jedna ravna supena kašika praha sadrži približno 5 grama proteina

ShapeWorks ™ Proteinski prah sadrži soja protein koji sadrži izoflavone. Oni pomažu u održavanju zdravog nivoa holesterola.

ShapeWorks ™ Proteinski prah sadrži protein surutke bogat cistinom i metioninom, koji su veoma bitni za razvoj mišića.

ShapeWorks ™ Proteinski prah ne sadrži masti, šećer, ugljene hidrate, kvasac, holesterol, so, laktozu, zasladjivače niti veštačke boje.

ShapeWorks ™ Proteinski prah može se mešati sa svakim napitkom, toplim ili hladnim.

Adekvatan dnevni unos proteina je 50-70 grama. Jednostavan način, putem kojeg možete odrediti optimalnu količinu proteina koja vam je dnevno potrebna, je da računate unos jednog grama proteina za svaki kilogram vaše telesne težine.

 

Napomena !

Herbalife proizvodi nisu lekovi i ne koriste se za lečenje. To su isključivo prehrambeni proizvodi i dodaci ishrani te kao takvi mogu biti od pomoći. Cilj ovog proizvoda nije dijagnosticiranje, lečenje ili prevencija bilo koje bolesti.

 

SVI PROIZVODI SU ISKLJUČIVO NA BILJNOJ BAZI

 

 

Formula 3 - Personalized Protein Powder se može naručiti telefonom svakim danom od 9 - 17h

Isporuka proizvoda je 24 do 72 sata od porudžbine proizvoda ili Programa.
Plaćanje prilikom preuzimanja paketa!

 

Wellness Lifestyle Centar

 

+381 63 8006018

 

KliK.co.yu - Razmena