+381 63 8006018
NEZAVISNI DISTRIBUTER
 

 

Fiber and Herb Tablets

 

Dijetalni integrator biljnih vlakana

Fiber and Herb Tablets – Dijetalni integrator biljnih vlakana je kombinacija zobnih mekinja i odabranih biljaka podstiče uspešno odstranjivanje štetnih materija iz organizma i na taj način pročišćava probavni sistem. Čistiji probavni sistem bolje funkcioniše i omogućava bolju apsorpciju hranjivih sastojaka.

Pakovanje: 180 tableta.

2.104,55 dinara

 

Osnovne karakteristike Fiber and Herb Tableta :

Fiber and Herb Tablets je mešavina zobenih vlakana i lekovitih biljki. Sadrži pektin limuna, prah korena cvekle, peršuna, narandžinog cveta, cveta hibiskusa, semena komorača i cveta kamilice.

Zobena vlakna – Istraživanja pokazuju da prisustvo zobenih vlakana u redovnoj ishrani vrlo efikasno suzbija holesterol u krvi. Takođe održava stalnim nivo šećera i insulina u krvi. Zobena vlakna povećavaju masu fekalija, što je dobro za creva iz više razloga, uključujući olakšanje kod zatvora. Kad sistem za varenje efikasnije funkcioniše, toksini i štetne materije brže i lakše napuštaju telo, što ima za posledicu smanjenje telesne težine.

Peršun – odličan tonik kod sporog varenja.

Pektin limuna – snižava holesterol u krvi.

Papaja – Sadrži proteolitičke enzime koji razgraduju proteine. Dobra je za olakšavanje probavnih tegoba.

Jabukovo sirće – dobar izvor kalijuma i gvoždja.

Med – kao odličan izvor minerala.

Fiber and Herb Tablete imaju i dve dodatne bonus karakteristike ... Ako se uzimaju kao deo programa za kontrolu težine, onda vam Fiber and Herb Tablete mogu pomoći da se oduprete nagonu za grickanjem raznih nezdravih grickalica izmedju obroka.

 

Koje su pozitivne karakteristike biljnih vlakana ?

Vlakna iz prirodnih izvora, kao npr. voća i povrća, podstiču usporavanje apsorpcije šećera u krvi čime se održava nivo energije. Osim toga, ubrzavaju prolaz hrane kroz probavni sistem što stvara zdraviju okolinu i povećava proizvodnju bakterija za varenje, omogućujući mekšu i zdraviju stolicu.

 

Šta se dogadja ako ne unosite dovoljno vlakana ?

Naše telo velikim delom zavisi od dobrog izvora vlakana koja pomažu proces varenja i eliminaciju štetnih materija iz hrane koju jedemo. Na nesreću, moderna ishrana se sastoji uglavnom od jako obradjene hrane, često s vrlo malo vlakana. Nedostatak vlakana smanjuje delotvornost probavnog trakta, čineći ga manje sposobnim za apsorbciju hranjivih materija. Istraživanja ukazuju na to da je nedostatak vlakana osnovni uzrok probavnih problema, što možete potpuno izbeći upotrebom Fiber and Herb Tableta.

 

Napomena !

Herbalife proizvodi nisu lekovi i ne koriste se za lečenje. To su isključivo prehrambeni proizvodi i dodaci ishrani te kao takvi mogu biti od pomoći. Cilj ovog proizvoda nije dijagnosticiranje, lečenje ili prevencija bilo koje bolesti.

 

SVI PROIZVODI SU ISKLJUČIVO NA BILJNOJ BAZI

 

 

Fiber and Herb Tablets se može naručiti telefonom svakim danom
od 9 - 17h

Isporuka proizvoda je 24 do 72 sata od porudžbine proizvoda ili Programa.
Plaćanje prilikom preuzimanja paketa!

 

Wellness Lifestyle Centar

 

+381 63 8006018

 

KliK.co.yu - Razmena