+381 63 8006018
NEZAVISNI DISTRIBUTER
 

 

CELL ACTIVATOR

 

Ćelijski aktivator

Cell Activator – pomaže vašim ćelijama u iskorišćavanju esencijalnih hranjivih materija iz hrane i dodataka ishrani koje konzumirate svakoga dana. Cell Activator deluje uz sve ostale proizvode Herbalife, pomažući da se postigne maksimalna apsorpcija raznih hranjivih supstanci iz hrane i svakog od proizvoda. Sveže povrće i Formula 1 samo su dva primera odličnih izvora nekih od esencijalnih hranjivih supstanci koje su neophodne da bi naše telo ispravno funkcionisalo. Cell Activator sadrži biljke, B - vitamine i minerale čija je namena da pomognu da te hranjive supstance budu apsorbovane u naše ćelije.

Pakovanje: 90 kapsula.

3.116,00 dinara

 

Kako funkcioniše Cell Activator ?

Zelena alga (Chlorella) je koncentrovani izvor ishrane koji mnogi smatraju super junakom ishrane i jednom od najhranjivijih biljaka na planeti! Na Zemlji postoji već više od 2,5 milijarde godina. Potvrdjeno je da zelena alga uzgajena u svežoj vodi sadrži najveće poznate koncentracije hlorofila.

Chlorella daje visoke nivoe beta karotina, vitamina B 12, gvoždja, RNK, DNK i proteina. Mnoge od ovih hranljivih supstanci se smatraju esencijalnim komponentama za proizvodnju energije u svakoj od ćelija kroz Krebsov ciklus i oksidacionu fosforizaciju. Chlorella je isto tako poznata zbog svojih svojstava čišćenja i pročišćavanja organizma. 

 

Osnovne karakteristike Cell Activator sastojaka:

Zelena alga (Chlorella) je koncentrovani izvor ishrane gore opisan.

Jabukovo sirće, voćna kiselina koja se dobija iz jabuka, važna je za oblikovanje ćelijske energije.

Gljiva Shitake ima veliku nutricionističku vrednost, sadrži mnogo vitamina B - kompleksa, uključujući vitamin B1, vitamin B12, nijacin (B3) i pantotenicku kiselinu (B5), koji su nužne komponente Krebsovog ciklusa i oksidacione fosforizacije.

Vitamini B1, B2 i B6 esencijalne su hranjive supstance potrebne za uspešno generisanje energije u mnogim segmentima proizvodnje energije u Krebsovom ciklusu i u oksidacionoj fosforizaciji.

Kajenska paprika sadrži kapsaicinsko ulje za koje se veruje da pomaže organizmu pri efektnijem apsorbovanju i asimiliranju hranjivih materija iz hrane.

Capsaicin može isto tako imati termogenički efekat.

Minerali - cink, magnezijum i bakar su esencijalne hranjive supstance koje imaju važnu ulogu u pravilnom održavanju ćelijskog mtabolizma i energije.

 

Napomena !

Herbalife proizvodi nisu lekovi i ne koriste se za lečenje. To su isključivo prehrambeni proizvodi i dodaci ishrani te kao takvi mogu biti od pomoći. Cilj ovog proizvoda nije dijagnosticiranje, lečenje ili prevencija bilo koje bolesti.

 

SVI PROIZVODI SU ISKLJUČIVO NA BILJNOJ BAZI

 

 

Cell Activator se može naručiti telefonom svakim danom od 9 - 17h

Isporuka proizvoda je 24 do 72 sata od porudžbine proizvoda ili Programa.
Plaćanje prilikom preuzimanja paketa!

 

Wellness Lifestyle Centar

 

+381 63 8006018

 

KliK.co.yu - Razmena