+381 63 8006018
NEZAVISNI DISTRIBUTER
 

 

ALOE VERA - Osvežavajući napitak

 

Aloja - Biljni koncentrat

Aloe Vera biljni koncentrat Aloja kaktusa Osvežite svoje telo nakon napornog rada biljnim koncentratom aloje. Uživajte u osvežavajućem napitku ugodnog i prirodnog ukusa aloja kaktusa kojeg je lako pripremiti. Umirite sistem za varenje i podstaknite pročišćavanje svog organizma. Za dobijanje koncentrata korišćen je Aloe Vera kaktus vrhunskog kvaliteta. Ovaj biljni koncentrat sadrži, uz Aloe Vera kaktus, korisne prirodne enzime i vitamine, kao i koncentrat kamilice umirujućeg dejstva.

Pakovanje: 250 ml.

2.518,66 dinara

 

Aloe Vera - Čist i osvežavajući napitak

Herbalife je zahvaljujući razvoju istraživanja uspeo uhvatiti i stabilisati vrlo cenjene organske hranjive i lekovite supstance iz aloja kaktusa. Ovaj osvežavajući napitak pomaže u smirivanju probavnog sistema i pročišćavanju tela.

Koliko kafe popijete svaki dan ?

Pijete li dovoljne količine vode redovno ?

Volite li gazirane napitke više od obične vode ?

Jedete li u žurbi obroke u hodu "fast food" ?

Jedete li ponekad pod stresom ?

Da bi telo optimalno funkcionisalo, postoje neke stvari koje bi trebalo izbegavati. Kako god vam je dan užurban, uzimanje biljnog koncentrata aloje pdstaći će pozitivan ishod. Biljni koncentrat aloja kaktusa izvrsno prija, lako se priprema i zadovoljava kao gasitelj žedji.

 

Osnovne karakteristike Aloe Vera biljnog koncentrata:

Aloe Vera - Herbalife je razvio odličan proces stabilizacije ovog koncentrata soka kako bi osigurao maksimalno zadržavanje prirodnih organskih sastojaka kaktusa Aloe Vera.

Načinjen je od aloja kaktusa (Aloe Barbadensis Miller) prvorazrednog kvaliteta, biljni koncentrat aloja kaktusa sadrži enzime, aminokiseline, vitamine i minerale.

Kamilica – je prisutna zbog svojih blagih i smirujućih svojstava.

Prirodni limun - antioksidans.

Ekstrakt Alfalfe – sadrži kalcijum, magnezijum, kalijum i beta karoten.

 

Napomena !

Herbalife proizvodi nisu lekovi i ne koriste se za lečenje. To su isključivo prehrambeni proizvodi i dodaci ishrani te kao takvi mogu biti od pomoći. Cilj ovog proizvoda nije dijagnosticiranje, lečenje ili prevencija bilo koje bolesti.

 

SVI PROIZVODI SU ISKLJUČIVO NA BILJNOJ BAZI

 

 

Aloe Vera - Biljni Koncentrat se može naručiti telefonom svakim danom
od 9 - 17h

Isporuka proizvoda je 24 do 72 sata od porudžbine proizvoda ili Programa.
Plaćanje prilikom preuzimanja paketa!

 

Wellness Lifestyle Centar

 

+381 63 8006018

 

KliK.co.yu - Razmena